Review overzicht

REVIEW 8.9

E-bike review

Review Batavus Fonk E-go 2019 elektrische fiets. (betrouwbaar)

Review Batavus Fonk E-go 2019 elektrische fiets. (betrouwbaar)

Batavus Fonk E-go 2019 elektrische fiets kopen? De Fonk E-go is uitgeroepen tot beste elektrische stadsfiets 2019 en is geen verassing. Lees eerst de review en je kan bij ons eenvoudig en gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

REVIEW 7.8

E-bike review

Review Brinckers Baker 2018 comfortabel en stoer

Review Brinckers Baker 2018 comfortabel en stoer

Brinckers Baker 2018 kopen? Top 5 Nationale E-bike Test 2018 en beste elektrische transportfietsen AD fietstest 2018. De ideale combinatie tussen een stoer uiterlijk en comfortabel fietsen. Lees eerst de reviews en je kan bij ons gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

REVIEW 9.0

E-bike review

Review Gazelle Cityzen C8 HMB sportief en overal thuis

Review Gazelle Cityzen C8 HMB sportief en overal thuis

Gazelle Cityzen C8 HMB kopen? De e-bike is het meest geschikt voor de liefhebbers van sportieve fietstochten. De licht sportieve zithouding, de krachtige schijfremmen en de sterke Bosch motor zijn prima ingrediënten voor een sportieve e-bike. Lees bij ons de reviews en wij vergelijken ook de prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 8.2

E-bike review

Review Cube Town Hybrid Pro voor dagelijkse ritten

Review Cube Town Hybrid Pro voor dagelijkse ritten

Cube Town Hybrid Pro 500 kopen? Naast de natuurlijk aanvoelende ondersteuning is deze fiets van nog veel meer gemakken voorzien. In dit geval kan het helpen dat de fiets in de top-5 staat van de Nationale E-bike Test 2018! Lees bij ons de reviews en bespaar al snel meer dan 30% met onze nieuwste Cube prijsvergelijker.

Lees verder

REVIEW 9.3

E-bike review

Review Cortina E-U4 Transport Raw Beltdrive 2018 Winnaar AD Fietstest

Review Cortina E-U4 Transport Raw Beltdrive 2018 Winnaar AD Fietstest

Cortina E-U4 Transport Raw Beltdrive 2018 kopen? De Cortina E-U4 Transport Raw kopen of vergelijken met andere elektrische fietsen is niet eenvoudig. Lees bij ons eerst de reviews en uit vele winkels vergelijken wij ook nog elke dag de Cortina prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 9.3

E-bike review

Review Gazelle Orange N380 HMB NuVinci Automatic een luxe fiets

Review Gazelle Orange N380 HMB NuVinci Automatic een luxe fiets

Gazelle Orange N380 HMB NuVinci Automatic kopen? Een volledig automatisch en traploos schakelsysteem dat niet alleen heerlijk rijdt, maar ook de actieradius van je accu vergroot. Lees eerst de reviews en je kan bij ons gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

REVIEW 8.7

E-bike review

Review Sparta R20i 2018 voor extra comfort en elk terrein

Review Sparta R20i 2018 voor extra comfort en elk terrein

Sparta R20i 2018 kopen? Door middel van de accukeuze kun je deze fiets nog nauwkeuriger afstemmen op jouw wensen: met een zwaardere accu kun je namelijk meer kilometers rijden zonder te hoeven opladen. Lees bij ons de reviews en wij vergelijken ook de prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 8.0

E-bike review

Review Giant Prime E+ 2018 met krachtige SyncDrive middenmotor

Review Giant Prime E+ 2018 met krachtige SyncDrive middenmotor

Giant Prime E+ 2018 serie kopen? De Prime E+ serie zijn fietsen met een zeer sportieve uitstraling. De krachtige Yamaha middenmotor is geruisloos en zorgt voor een geweldige ondersteuning. Lees bij ons de reviews en bespaar al snel meer dan 30% met onze nieuwste Giant prijsvergelijker.

Lees verder

REVIEW 9.0

E-bike review

Review Cube Touring Hybrid Pro 500 2018 efficiŽnt en dynamisch

Review Cube Touring Hybrid Pro 500 2018 efficiŽnt en dynamisch

Cube Touring Hybrid Pro 500 2018 kopen? Winnaar Nationale E-bike Test 2018 - Ben je opzoek naar een efficiënte, dynamische maar vooral veelzijdige fiets? Lees bij ons eerst de reviews en uit vele winkels vergelijken wij ook nog elke dag de Cube prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 9.2

E-bike review

Review Batavus Dinsdag E-go Top 5 Nationale E-bike Test 2018

Review Batavus Dinsdag E-go Top 5 Nationale E-bike Test 2018

Batavus Dinsdag E-go goedkoop kopen maar eerst bij ons de review lezen? De Batavus Dinsdag E-go kopen of vergelijken met andere elektrische fietsen is niet eenvoudig. Bespaar soms wel 40% met de beste Batavus prijsvergelijker!

Lees verder

REVIEW 9.4

E-bike review

Review Gazelle Chamonix T10 HMB 2018 voor de sportieveling

Review Gazelle Chamonix T10 HMB 2018 voor de sportieveling

Gazelle Chamonix T10 HMB 2018 kopen? De Gazelle Chamonix T10 HMB is een echte sportieve trekkingfiets, voorzien van een sterke Bosch Active Line Plus middenmotor (50 Nm). Lees eerst de reviews en je kan bij ons gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

REVIEW 9.2

E-bike review

Review Cortina E-U1 N7 2018 Beste Koop Consumentenbond

Review Cortina E-U1 N7 2018 Beste Koop Consumentenbond

Cortina E-U1 N7 2018 kopen? De Cortina E-U1 is Cortina's splinternieuwe e-bike met een krachtige Bafang voorwielmotor. De fiets heeft een frisse uitstraling, waarmee je zeker gezien mag worden! Lees bij ons de reviews en wij vergelijken ook de prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 9.5

E-bike review

Review Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB 2018 een echte alleskunner

Review Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB 2018 een echte alleskunner

Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB 2018 kopen? De Gazelle HeavyDutyNL HMB is door zijn nieuwe sterke Bosch middenmotor lekker breed inzetbaar. Lees bij ons de reviews en bespaar al snel meer dan 30% met onze nieuwste Gazelle prijsvergelijker.

Lees verder

REVIEW 9.2

E-bike review

Review Victesse Strada N7 HF 2018 winnaar Nationale E-bike Test 2018

Review Victesse Strada N7 HF 2018 winnaar Nationale E-bike Test 2018

Victesse Strada N7 HF 2018 kopen? Derde plaats Nationale E-bike Test 2018 - ANWB-score: 7,5 - Met de Victesse Strada N7 HF is het echt genieten op de fiets. Lees bij ons eerst de reviews en uit vele winkels vergelijken wij ook nog elke dag de Victesse prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 9.1

E-bike review

Review Brinckers Granville M330 NuVinci 400 2018 de beste kwaliteit

Review Brinckers Granville M330 NuVinci 400 2018 de beste kwaliteit

Brinckers Granville M330 NuVinci 400 2018 goedkoop kopen maar eerst bij ons de review lezen? De NuVinci 330 schakelnaaf zorgt ervoor dat je traploos kunt schakelen. Bespaar soms wel 40% met de beste Brinckers prijsvergelijker!

Lees verder

REVIEW 9.1

E-bike review

Review Brinckers Granville M8 400 2018 met verstelbare zithouding

Review Brinckers Granville M8 400 2018 met verstelbare zithouding

Brinckers Granville M8 400 2018 kopen? Een nieuwe, gouden combinatie! De fiets combineert de beste kwaliteiten van Brinckers met de betrouwbaarheid en populariteit van het Bosch systeem. Lees eerst de reviews en je kan bij ons gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

REVIEW 8.3

E-bike review

Review Gazelle Cityzen Speed met krachtige schijfremmen

Review Gazelle Cityzen Speed met krachtige schijfremmen

Gazelle Cityzen Speed kopen? Deze speed pedelec heeft een krachtige Bosch middenmotor en een geïntegreerde accu in het frame. Je haalt de topsnelheid van circa 45 km/u. Door de hydraulische remschijven sta je binnen enkele seconde ook weer veilig stil. Lees bij ons de reviews en wij vergelijken ook de prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 8.6

E-bike review

Review Sparta F8e 2018 fijn voor korte en lange ritten

Review Sparta F8e 2018 fijn voor korte en lange ritten

Sparta F8e 2018 Lage Instap kopen? De Sparta F8e is een ideale fiets voor zowel korte, dagelijkse ritten als voor mooie, lange, ontspannende toertochten. Lees bij ons de reviews en bespaar al snel meer dan 30% met onze nieuwste Sparta prijsvergelijker.

Lees verder

REVIEW 8.4

E-bike review

Review Brinckers Bordeaux F3 2018 voor extra comfort

Review Brinckers Bordeaux F3 2018 voor extra comfort

Brinckers Bordeaux F3 2018 kopen? De Brinckers Bordeaux F3 is een nieuwe, mooie aanwinst binnen de Brinckers collectie. Lees bij ons eerst de reviews en uit vele winkels vergelijken wij ook nog elke dag de Binkers prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 8.5

E-bike review

Review Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 2018 super slim!

Review Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 2018 super slim!

Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 2018 goedkoop kopen maar eerst bij ons de review lezen? De Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 is met zijn stoere uiterlijk bijna niet te herkennen als elektrische fiets! Bespaar soms wel 40% met de beste Sparta prijsvergelijker!

Lees verder

REVIEW 9.6

E-bike review

Review Brinckers Bretagne M8 2018 met stijlvol Dutch Design

Review Brinckers Bretagne M8 2018 met stijlvol Dutch Design

Brinckers Bretagne M8 2018 kopen? Deze elektrische stadsfiets van Brinckers is een perfecte combinatie van comfort, stijl en een krachtige, natuurlijke ondersteuning. Lees eerst de reviews en je kan bij ons gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

REVIEW 8.9

E-bike review

Review Gazelle Miss Grace C7 HMB 2018 met trendy look

Review Gazelle Miss Grace C7 HMB 2018 met trendy look

Gazelle Miss Grace C7 HMB 2018 kopen? Deze hippe elektrische fiets van Gazelle is ideaal geschikt voor woon- en werkverkeer, met zeer soepele ondersteuning van krachtige Bosch middenmotor. Lees bij ons de reviews en wij vergelijken ook de prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 9.1

E-bike review

Review Sparta M8i Hydro met verschillende rijprogramma's

Review Sparta M8i Hydro met verschillende rijprogramma's

Sparta M8i Hydro kopen? Deze onderhoudsarme elektrische fiets heeft een krachtige middenmotor. Door de ION software is het geluid van de motor zeer minimaal en loopt de motor erg soepel. Lees bij ons de reviews en bespaar al snel meer dan 30% met onze nieuwste Sparta prijsvergelijker.

Lees verder

REVIEW 8.9

E-bike review

Review Gazelle Chamonix C7 HMS 2018 is erg comfortabel

Review Gazelle Chamonix C7 HMS 2018 is erg comfortabel

Gazelle Chamonix C7 HMS 2018 kopen? Deze avontuurlijke toerfiets heeft een zeer soepele bediening, van het Shimano Steps aandrijfsysteem. Dankzij de zeven versnellingen trap je altijd snel. lees bij ons eerst de reviews en uit vele winkels vergelijken wij ook nog elke dag de Gazelle prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 9.7

E-bike review

Review Brinckers Bretagne M330 NuVinci 2018 krachtig met stijl

Review Brinckers Bretagne M330 NuVinci 2018 krachtig met stijl

Brinckers Bretagne M330 NuVinci 2018 goedkoop kopen maar eerst bij ons de reviews lezen? Elektrische fiets met krachtige middenmotor. Dankzij de NuVinci 330 schakelnaaf kun je traploos schakelen. Bespaar soms wel 40% met de beste Brinckers prijsvergelijker!

Lees verder

REVIEW 8.9

E-bike review

Review Victesse Magnum N3 HF 2018 met zeer nette afwerking

Review Victesse Magnum N3 HF 2018 met zeer nette afwerking

Victesse Magnum N3 HF 2018 kopen? Deze elektrische fiets is door de ANWB beoordeeld met een 7.2, dankzij zijn krachtige voorwielmotor, nette afwerking en zeer goede rijeigenschappen. Lees bij ons de reviews en wij vergelijken ook de prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 9.4

E-bike review

Review Batavus Razer 2018 winnaar Nationale E-bike Test 2018

Review Batavus Razer 2018 winnaar Nationale E-bike Test 2018

Batavus Razer 2018 kopen? Sportieve, hybride elektrische Batavus fiets met krachtige Yamaha motor, 8 versnellingen en een zeer comfortabele zit. Lees bij ons de reviews en bespaar al snel meer dan 30% met onze nieuwste Batavus prijsvergelijker.

Lees verder

REVIEW 9.6

E-bike review

Review Victesse Strada N7 HM 2018 met krachtige stille motor

Review Victesse Strada N7 HM 2018 met krachtige stille motor

Victesse Strada N7 HM 2018 kopen? Deze elektrische fiets heeft de derde prijs gewonnen in de Nationale E-bike Test 2018 in de categorie: stadsfietsen met middenmotor. De ANWB fietsselect-score is een 7,6. Lees eerst de reviews en je kan bij ons gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

REVIEW 8.1

E-bike review

Review Victesse Atlas N3 HF 2018 met krachtige voorwielmotor

Review Victesse Atlas N3 HF 2018 met krachtige voorwielmotor

Ben je op zoek naar de Victesse Atlas N3 HF 2018, maar wil je eerst de reviews lezen? Deze hippe elektrische fiets heeft een stoere vormgeving. De transportfiets heeft een zeer krachtige voorwielmotor, met de keuze uit verschillende accu's. Wij vergelijken alle prijzen voor je.

Lees verder

REVIEW 9.7

E-bike review

Review Gazelle Miss Grace C7 HFP 2018 winnaar Nationale E-bike Test

Review Gazelle Miss Grace C7 HFP 2018 winnaar Nationale E-bike Test

De Gazelle Miss Grace C7 HFP 2018 goedkoop kopen, maar wil je eerst bij ons de reviews lezen? Deze sportieve elektrische fiets heeft de uitstraling van een normale stadsfiets. En dat met de geweldige ondersteuning van een stille, sterke Panasonic voorwielmotor.

Lees verder

REVIEW 7.9

E-bike review

Review Victesse Strada N330 HM NuVinci 2018 lekker veelzijdig

Review Victesse Strada N330 HM NuVinci 2018 lekker veelzijdig

De Victesse Strada N330 HM NuVinci 2018 goedkoop aanschaffen, maar eerst bij ons de reviews lezen? Deze stijlvolle elektrische fiets heeft diverse verrassende eigenschappen. De e-bike heeft een middenmotor. Door de verende voorvork en een zadelpen fiets je comfortabeler dan ooit.

Lees verder

REVIEW 7.9

E-bike review

Review Sparta M7b 2018 met krachtige Bosch middenmotor

Review Sparta M7b 2018 met krachtige Bosch middenmotor

Sparta M7b 2018 kopen? Deze elektrische fiets beschikt over een betrouwbare middenmotor van Bosch. Door de 7 versnellingen en rollerbrake handremmen is de ondersteuning zeer optimaal. Lees bij ons de reviews en wij vergelijken ook de prijzen voor je!

Lees verder

REVIEW 9.6

E-bike review

Review Gazelle Orange C7+ HFP 2018 Top 5 Nationale E-bike Test 2018

Review Gazelle Orange C7+ HFP 2018 Top 5 Nationale E-bike Test 2018

Gazelle Orange C7+ HFP 2018 kopen? De Orange C7+ 2018 zit in Top 5 Nationale E-bike Test 2018. Het Testpanel van de ANWB heeft de ebike heeft beoordeeld met een 7,2. Lees eerst de reviews en je kan bij ons gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Stella fietsen

Populaire Stella acties

UitgelichtCortina E-U4 2019
Zeer populair onder scholieren

Beste uit de test AD 2019

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?

NEW E-bike 2019
Nieuwste modellen

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen