Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames

Echte City bike! Deze alleskunner met de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. De motor ondersteunt moeiteloos, zowel op vlak als op heuvelachtig terrein. Deze fiets is voorzien van de innovatieve Fendervision; krachtige 40lux LED verlichting. Geïntegreerd in het spatbord is de verlichting aan beide zijkanten extra goed zichtbaar doordat het licht aan beide zijden over een lengte van vijf centimeter schijnt. Niet alleen ziet het goed uit, het draagt uiteraard bij aan de veiligheid op de weg. Moeiteloos fietsen met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Bosch middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames

Algemeen

Fabrikantcode Grenoble C7+ HMB
Modeljaar 2017
Best beoordeeld Telegraaf/Fietsersbond 2018

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Bosch
Frametype Damesfiets
Type e-bike Stadsfiets
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Naaf
Remsysteem Velgrem met hydraulische bediening
Wielmaat (inches) 28
Kracht (Nm) 50
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Accupositie GeÔntegreerd in drager
Type accu Lithium-ion
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Echte City bike!
Deze alleskunner met de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. De motor ondersteunt moeiteloos, zowel op vlak als op heuvelachtig terrein.

Deze fiets is voorzien van de innovatieve Fendervision; krachtige 40lux LED verlichting. Geïntegreerd in het spatbord is de verlichting aan beide zijkanten extra goed zichtbaar doordat het licht aan beide zijden over een lengte van vijf centimeter schijnt. Niet alleen ziet het goed uit, het draagt uiteraard bij aan de veiligheid op de weg.

Moeiteloos fietsen met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Bosch middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige robuuste Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 50 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. Bij een Gazelle elektrische fiets met Bosch middenmotor heb je keuze uit drie verschillende accu's: zilver, goud en platina.

ALS BESTE GETEST!
Goed nieuws! De Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames elektrische fiets is als beste getest: Telegraaf/Fietsersbond 2018

Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames kopen?

Ben je overtuigd en wil je de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames Stadsfiets kopen met 7 versnellingen. Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Lithium-ion accu

Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames aanbieding?

Bekijk en vergelijk bij ons e-bikes van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen tussen alle winkels. Maar er is meer dan alleen voor de laagste prijs een Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames kopen. Ook de winkel waar je het koopt is van belang. Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Nooit meer eindeloos speuren naar de beste elektrische fiets keuze! Bekijk de beste e-bikes met onze handige filter, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames elektrische fiets is dus precies hetzelfde als een Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames e-bike. Je kan met een elektrische fiets ook gewoon fietsen. Maar als het nodig is dan kan je fietsen alsof je altijd wind mee hebt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Prijs nog niet laag genoeg?
Zoals je weet kan je via ons veeel besparen. Maar als je de prijs toch nog te hoog vindt dan kan je, per product, je zeer eenvoudig en gratis abonneren op onze prijsalert. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Je kan je ook abonneren op meerdere producten en het afmelden gaat net zo eenvoudig. Wel zo handig. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert.

Mis je een e-bike of heb je een vraag?
Stuur onze redactie een email en wij helpen je verder of wij voegen je favoriete elektrische fiets toe aan onze prijsvergelijker.

Gazelle prijsvergelijker

icon: Gazelle Orange C310 HMS 2019 Dames

Gazelle Orange C310 HMS 2019 Dames

Gazelle - Deze fiets scoorde een 7 in de AD fietstest 2019 De Gazelle C310 HMS is één van de meest onderhoudsarme elektrische fietsen. De e-bike wordt ondersteund door de...

Bekijk dit product

icon: Gazelle CityZen C8+ HMB 2019 Dames

Gazelle CityZen C8+ HMB 2019 Dames

Gazelle - Deze fiets scoorde een 7,4 in de AD fietstest 2019 De Gazelle CityZen C8+ HMB is een prachtige, sportieve e-bike met alleen maar onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, zoals we...

Bekijk dit product

icon: Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite 2019 Dames

Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite 2019 Dames

Gazelle - De Grenoble C7+ HMB mag zich met recht Elite noemen. Het is namelijk het meest geavanceerde model van de Gazelle collectie. Dat heeft de Grenoble C7+ HMB Elite te danken aan...

Bekijk dit product

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Stella fietsen

Populaire Stella acties

UitgelichtCortina E-U4 2019
Zeer populair onder scholieren

Beste uit de test AD 2019

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?

NEW E-bike 2019
Nieuwste modellen

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen